Zorla kız kaçırma iddiası 2 tutuklama

GAZİPAŞA’NIN Karalar Köyü'nde meydana gelen 'zorla kız kaçırma' olayına karışan iki kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı

Edinilen bilgiye göre olay, hafta sonunda KaralarKöyü'nde meydana geldi. İddiaya göre, ailesiyle birlikte Karalar Köyü'nde yaşayan C.K.(21), yolda yürürken M.Ü. ve yanındaki Y.T. tarafından zorla otomobile bindirilerek kaçırıldı. Genç kızın zorla kaçırıldığı gören çevredeki vatandaşlar, durumu genç kızın ailesine bildirdi. C.K'yı kaçıran kişilerin gittiği istikameti öğrenen genç kızın ailesi, durumu Karaman'ın Hadim ilçesindeki yakınlarına bildirdi. Bir süre sonra yolda C.K'yı kaçıran otomobili durduran C.K'nın yakınları, genç kızı zorla kaçırdığı iddia edilen M.Ü. ve Y.T. ile tartıştı. Daha sonra C.K. adlı genç kızı araçtan indiren yakınları, jandarmaya giderek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alınan M.Ü. ve Y.T, adliyeye sevk edildi. M.Ü'nün, ifadesinde C.K. ile arkadaş olduğunu ve evlenme maksatlı kaçırdığını söylediği öğrenildi. Yapılan sorgulamanın ardından M.Ü. ve olayda kullanılan aracı temin ettiği iddia edilen Y.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

20 Eyl 2013 - 23:25 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber