Yurdu inceledi

Kaymakam Pamuk 208 yataklı yurtta incelemelerde bulundu

 GAZİPAŞA Kaymakamı Muhittin Pamuk, yapımına 2007 yılında başlanan Bakılar Mahallesi’ndeki 208 yataklı öğrenci yurdunda incelemelerde bulundu. Vilayetler Birliği’nden gelen 1 milyon liralık ödeneğin ardından duran inşaata yeniden başladıklarını belirten Kaymakam Pamuk, 21 Eylül tarihinde çalışmaların biteceğini söyledi. Yapılan yurdun bitmesi halinde 4 yıldızlı otel konforunda olacağını dile getiren Pamuk, “Bu yurt inşaatı 1 milyon TL ödenekle 2007 yılında başladı. Bir dönem duran çalışmalar 2010 yılında ayrılan 300 bin liralık ödenekle bir kez daha başladı. Son olarak 16 Kasım 2012 tarihinde Vilayetler Birliği’nden gelen 1 milyon TL'lik ödenekle ihaleye çıktık. Çalışmalar önümüzdeki günlerde bitecek. İşin büyük kısmı tamamlanacak. Geriye sadece yurdun muslukları ve çevre düzenlemesi kalıyor. Geri kalan işin bitmesi için 300-400 bin liraya daha ihtiyacımız var. Mülkiyeti İl Özel İdare’ye ait olan bu yurt, İl Özel İdare’nin kapatılmasından sonra Milli Eğitim Müdürlüğü’ne devredilecek. Milli Eğitim Müdürlüğü yurdu tamamlayacak. Bu çalışmalar bittikten sonra yurdun tamamla keşfini yaparak İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bildireceğiz" dedi.
Pamuk, yurdun çok sağlam ve konfor düşünülerek inşa edildiğini de söyledi.

11 Eyl 2013 - 22:13 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber