Yüksel'den Paskalya kutlaması

ANTALYA Valisi Alaaddin Yüksel, Antalya'da görevli yabancı misyon temsilcileri ve mensupları ile yerleşik yabancılar ve Antalya'ya tatil amaçlı turist olarak gelen Hristiyanların paskalya bayramını kutladı.

Vali Yüksel yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: "Medeniyetler ve barış havzası olan Antalya'da görevli Yabancı Misyon Temsilcileri ve Mensupları ile Antalya'nın kültürel yapısına katkı sağladıklarına inandığımız yerleşik yabancı hemşehrilerimizin ve de Antalya'nın güzelliklerini paylaşmak üzere tatil amaçlı turist olarak gelen tüm Hristiyanların Paskalya Bayramını tüm Antalyalılar adına kutluyorum. Paskalya Bayramının Hristiyan Alemine huzur getirmesini temenni ediyorum."

#

07 Nis 2010 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber