Yeniköy Baraj inşaatına haciz şoku

Alanya'daki Yeniköy baraj inşaatının taşeron firması Kuzey Mir İnşaat Taahhüt Sanayi Anonim Şirketi ile muvazaalı şekilde hareket eden Maz İnşaat Taahhüt Petrol Nakliye Limited Şirketi'nin malları haczedildi

ALACAKLARIN 

başlattığı icra takibi sonucunda baraj inşaatında bulunan ofislerdeki ofis malzemeleri ve 11 adet konteyner haczedilip muhafaza altına alınıyor. Alacaklı Alanya İhsan İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi'nin avukatı Hüsnü Sert, "Kuzey Mir İnşaat piyasaya yaklaşık olarak 1-2 milyon borçlu. Borçlandıktan sonra kendi akrabalarının firması olan Maz inşaat limited şirketi üzerinden Yeniköy baraj inşaatı işine devam ediyorlar. Maz İnşaat ile Kuzey Mir inşaat alacaklılardan mal kaçırmak için birlikte muvazaalı ilişki içerisindedir. Her iki firmanın yetkilileri de akraba. Piyasadaki tüm firmalara borçlanmışar. Borçları ödememek için bu tür danışıklı dövüş yaparak 
alacaklılardan mal kaçırmaya çalışıyorlar. Bölgeye icra müdürlüğü tarafından gelindi. Mahkeme kararı bulunuyor. Mahkeme kararı neticesinde buradaki menkullar haczedilip muhafaza altına alınıyor. Ofis malzemeleri, yakıt tankı, alanda bulunan 11 konteynırın hepsi haczedilip icra müdürlüğü tarafından muhafaza altına alınıyor. Alacaklıların başlattığı icra işleminin sonucunda alacaklılar icra dosyasının borcuna istinaden icra müdürlüğü malları alıyor. Borç miktarı yaklaşık 140-150 bin TL" dedi.

20 Oca 2017 - 15:58 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber