Yeni hal hazırlığı

Alanya merkez ve beldelerdeki toptancı hallerini tek merkezde toplayacak yeni toptancı hali için Alanya Hal Müdürü Parlayüksel önderliğinde oluşturulan grup Türkler Beldesi'nde incelemelerde bulundu

İNCELEME gezisine Alanya Belediyesi Toptancı Hali Müdürü Halit Parlayüksel, Hal Komisyoncuları Derneği Başkanı Mustafa Yüksekkaya, dernek yönetim kurulu üyeleri, Konaklı Hal Komisyoncuları Derneği Başkanı Ahmet Çavuşoğlu, Payallar Hal Komisyoncuları Derneği Başkanı Ali Ulukaya, Konaklı Belediyesi Hal Müdürü Mustafa Aydoğdu ve Payallar Belediyesi Hal Müdürü Mustafa Karaduman'dan oluşan kalabalık bir grup katıldı. Grup, hazine tarafından toptancı hali olarak tahsis edilen arazide Türkler Belediye Başkanı Hayri Çavuşoğlu'nun da katılımıyla, arazi ve yapılacak proje üzerinde görüş alışverişinde bulundu.

26 Eyl 2013 - 23:41 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber