Yazdan kalma günler yaşandı

İKİ gün önce sağanak ve fırtınanın etkili olduğu Antalya'da dün hava sıcaklığı 18 derece olarak ölçüldü. Antalya'da, vatandaşlar parklarda yürüyüş yaptı, denize girdi.

Hava sıcaklığının 18, deniz suyu sıcaklığının ise 19 derece olarak ölçüldüğü kentte güneşli havanın tadını çıkartan vatandaşlar parklarda yürüyüş yaptı. Bazı vatandaşlar parklarda bulunan ördeklere ekmek atarken, bazıları da spor yaptı. Sıcak havayı fırsat bilerek dünyaca ünlü Antalya plajlarına akın eden vatandaşlar ise güneşlendi. Sahil kenarında balık tutan ve piknik yapan vatandaşlar, ocak ayında denize girmenin de mutluluğunu yaşadı.
Antalya'da yaz kış denize girdiğini söyleyen Muhsin Derici, bu sayede sağlıklı bir hayat sürdüğünü söyledi. Antalya dışındaki yakınlarıyla telefonla konuştuğunda “Ben burada denize giriyorum” dediğini ve yakınlarının kendisine çok şaşırdıklarını kaydeden Derici, “Ocak ortasında denize girmek çok keyifli. Antalya bizim gibi denizi seven insanlar için çok güzel bir kent. Televizyondaki kar-kış görüntülerini izleyince, Antalyalılar olarak kendimizi çok şanslı hissediyoruz” dedi.
    

#

16 Oca 2013 - 00:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber