Yaza böyle hazırlanıyorlar

PARKTA antrenman yapan Kerem Yorgun, "Yaza hazırlık yapıyoruz. Yaz mevsiminde barda turistlere kokteyl şov yapıyoruz.

Erkan UYSAL Burada bir haftadan beri antrenman yapıyoruz. Ben 14 yıldır barmenlik yapıyorum. 8 yıldır da Alanya'da çalışıyorum. Kokteyl şov yapabilmek için çok çalışmak gerekiyor. Ayrıca yetenekli olmak lazım" dedi. Yorgun'la beraber antrenman yapan Murat Benek ise, "Ben aslında garsonum. Kokteyl şovu seviyorum. 6 aydan beri kokteyl şov yapıyorum. Yazın daha eğlenceli geçebilmesi için çalışıyoruz. Bu antrenmanlar sonucunda ilerleyen zamanlarda şov yarışmalarına katılabilirim. 6 ayda kendimi çok geliştirdim. Öncelikle Alanya'nın havası buna çok yardımcı oldu. Yazın turistleri bu mükemmel turizm kentine, Alanya'ya bekliyoruz" şeklinde konuştu.

#

14 Şub 2012 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber