Yaşar'ın 45'nci yıl heycanı

Şairlik sanatında 45'inci yılına giren Yunus Yaşar için, Antalya Sanatçılar Derneği'nde (ANSAN) '45'inci Sanat Yılında Yunus Yaşar ve Şiirleri' adlı etkinlik gerçekleştirilecek

ŞİİR severler ve Yaşar'ın okurları, 19 Nisan Cumartesi günü saat 16.00'da bir araya gelecek. Antalya Kent Belleği Müzesi ile Radyo Akdeniz'in katkılarıyla hazırlanacak etkinliğe, Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Hayrettin Ökçesiz de konuşmacı olarak katılacak. Yaşar'ın sanatı ve yaşamıyla ilgili sinevizyon gösterisine de yer verilecek.  Şiir yazmaya ilkokul öğrencisiyken başlayan Yunus Yaşar, 'Şiirimsi' dediği ilk denemelerini ortaokul öğrencisiyken milli şair Behçet Kemal Çağlar'ın desteğiyle, 'Sana Bir Şiir Yazdım' adlı kitapta toplamıştı. Yaşar'ın, daha sonraki yıllarda da 'Benim İşim Seni Sevmek', 'Ekin Kokan Ellerin', 'Umut Yüklü Kağnılar', 'Beni Tanımalısın', 'Acılar Ürüne Durdu', 'Sorunları Morga Kaldırdılar', 'Çok Sesli Ağıtlar', 'Güle Bezedik Acıları', 'Aşkları da Yakarlarsa Bir Gün', 'Düşe Kurulu Zemberek', 'Suluboya Zamanlar', 'Fotoğraf Aralığından' adlı kitapları yayımlanmıştı.

17 Nis 2014 - 10:25 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber