Yabancı yatırımcı geri döndü

Hollandalı yatırımcı, Kestel'deki 6 bin 971 metrekare arsayı 9 milyon 750 bin TL'ye aldı. Hollandalı, 20 milyon Euro'luk yatırımla bu arsaya 5 yıldızlı otel yapacak

ALANYA Milli Emlak Müdürlüğü'nün dünkü taşınmaz satışı ihalesine adı açıklanmayan bir Hollandalı yatırımcı damgasını vurdu. Hollandalı, Kestel Mahallesi'ndeki Michell Otel arkasında bulunan 6 bin 971 metrekarelik arsayı 9 milyon 750 bin TL'ye aldı. Hollandalı'nın, 20 milyon Euro'luk bir yatırımla bu arsaya 5 yıldızlı otel yapacağı bildirildi.


'İSTİKRAR GERİ DÖNDÜ'

MİLYONER Hollandalı'nın Yatırım Danışmanı olan Avukat Abide Gülel, Yeni Alanya'nın konuya ilişkin sorularını yanıtladı. Gülel, bir yabancı yatırım danışmanı olarak, seçimin hemen arkasından yatırımların hız kesmeden devam ettiğini gördüklerini belirterek, bu durumu iş başına gelen tek başına iktidarla birlikte piyasalarda oluşan iyimserliğe bağladı.

'KAYBI TELAFİ EDECEĞİZ'

GÜLEL, şöyle konuştu: Erken seçime kadar yabancı bir şirket dahi kurulmamışken, seçimin hemen ardından 20 milyon Euro'luk bir yatırıma imza atmış bulunuyoruz. Bir Hollandalı, bir Amerikan şirketi Türkiye'ye giriş yaptı. Bu, yabancı yatırımcının ülkemize güvenini ve Haziran-Kasım arasındaki kaybımızı kısa sürede telafi edeceğimizi gösteriyor.

#

06 Kas 2015 - 02:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

istikrar mı? - ne istikrarından bahsediyorsunuz siz? ülkede krizden başka birşey yok!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Kasım 02:44
01

şaka mı bu? - şaka mı bu? yabancı yatırımcı niye gelsin bu ülkeye? turist gelmiyor ki yabancı yatırımcı gelsin! gelse bile ancak ülkemizin topraklarını kelepir fiyata alıp güzel vatanımıza el koymak için gelir...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Kasım 02:44

Çorum Haber