Validen kamyonculara 'Vazgeçin' çağrısı

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, İstanbul'a meyve sebze taşıyan nakliyecilere uyguladıkları kontak kapatma eyleminden vazgeçme çağrısında bulundu

ANTALYA Valisi Sebahattin Öztürk, Antalya Gazeteciler Cemiyeti'ne (AGC) ziyarette bulundu. Antalya Vali Yardımcısı Recep Yüksel'in de yer aldığı ziyarette AGC'nin hem bir sivil toplum kuruluşu hem de 'dördüncü kuvvet' olarak nitelendirilen medyanın en önemli temsilcisi olduğunu söyleyen Öztürk, "Türkiye'nin yüz akı dünya şehri Antalya, ulusal ve uluslararası basında daha ağırlıklı yere sahip olacak" dedi.

'HERŞEY ANTALYA'DAN GİTMİYOR'

Nakliyecilerin eylemiyle ilgili konuşan Öztürk, "Nakliyecilerimizin bundan vazgeçmelerini bekliyoruz. Biz İstanbul'u buradan yönetemeyiz, onların kendilerine göre öncelikleri var. Bunun, İstanbul'a ve Türkiye'nin önemli merkezlerine fiyatlar bakımından vereceği zararlar olabilir. Böyle düşünmek gerekir. Bunun kararı bize ait değil. Biz mümkün mertebe buradaki kooperatiflerimize bunu yapmamalarını tavsiye ettik. Başka türlüsünü zaten düşünemeyiz. İstanbul şehrinin kendilerine ait sıkıntıları ve öncelikleri var. Bunu görmek lazım. Biz öyle istiyoruz diye istisnalar koyarsak birçok kişi başka türlü istisnalar ister. İstanbul'a her şey Antalya'dan gitmiyor" diye konuştu.

YENİ, AGC FLAMASI HEDİYE ETTİ

Ziyarette konuşan AGC Başkanı Mevlüt Yeni ise 380 üyesiyle AGC'nin 30'uncu yılını kutlamaya hazırlandıklarını belirterek, hem ulusal hem de uluslararası alandaki çalışmalar ile Türkiye'nin ve Antalya'nın sorunlarına çözüm noktasında çalıştıklarını kaydetti. Yeni, ziyaretin anısına Öztürk'e AGC flaması hediye etti.

30 Oca 2014 - 00:02 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber