Ukraynalı 'Mardan Güzeli' seçildi

UKRAYNA'NIN ulusal güzellik yarışması 'Queen of Ukraine'nin Antalya'da kamp yapan 26 finalisti arasında yapılan seçimde, Ludmila Kuzmina, 'Queen of Mardan Palace' güzeli seçildi.

Organizasyon Komitesi Başkanı Natalia Kovaleva'nın da aralarında bulunduğu 4 yönetici ile birlikte turizm bölgesi Kundu'daki lüks Mardan Palace Otel'de kamp yapan Ukraynalı finalistler, ilk yarışma heyecanını yaşadı. Otel ve seyahat acentesi adına seçilecek kraliçelik için yarışan güzeller, farklı elbise ve mayolar ile podyumdaki yeteneklerini gözler önüne serdi. Jüri üyeliğini Oueen of Ukraine Organizasyon Başkanı Nataly Kovaleva, Tez Tour'dan Güner Öztürk, Mardan Palace Genel Müdürü Cumhur Özen, Suha Alpaylı ve Sergey Gluşko'nun yaptığı yarışma sonunda Ludmila Kuzmina, Queen of Mardan Palace, Anastasya Başkova ise Queen of Tez Tour seçildi.

#

07 Nis 2012 - 00:36 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber