U-20 Dünya Kupası 2013'de Antalya'da

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Antalya adına etkinliğin kentlerinde düzenlenecek olmasından gurur duyduğunu bildirdi.

Akaydın, yaptığı yazılı açıklamada, 21 Haziran-13 Temmuz 2013 tarihlerinde Antalya'nın da aralarında bulunduğu 7 kentin ev sahipliğinde Türkiye'de yapılacak FIFA U-20 Dünya Kupası için İsviçre'nin Zürih kentinde toplantı düzenlendiğini belirtti. Toplantıya FIFA Başkanı Sepp Blatter ve FIFA Genel Sekreteri Jerome Valcke'in ev sahipliğindeki toplantıya UEFA 1. Başkanvekili, FIFA İcra Kurulu Üyesi ve TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, turnuvaya ev sahipliği yapacak Antalya, Bursa, Gaziantep, İstanbul, Kayseri, Rize ve Trabzon şehirlerinin vali ve belediye başkanları ile FIFA ve TFF'nin yetkilileri katıldığını bildiren Akaydın, kupanın bir ayağının Antalya'da yapılacak olmasının kenti ve halkı adına gurur verici olduğunu kaydetti. Şampiyona sırasında ev sahipliğini en iyi şekilde yapacaklarını dile getiren Akaydın, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ''Antalya, 2011 yılında 11 milyon turisti ağırlayan bir kent. Bu yıl da aynı rakamlara ulaşacağımızı bekliyoruz. En fazla 5 yıldızlı otelleri olan kentiz. Bu nedenle organizasyon ve ev sahipliği konusunda herhangi bir zorluk çekmeyeceğiz. Antalya adına bu etkinliğin kentimizde düzenlenecek olmasından gurur duydum.'' 

#

13 Eyl 2012 - 16:56 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber