Tiyatronun ustaları Alanya'da sahne aldı

NEVRA Serezli ile Cihan Ünal'ın Alanya'da sahnelediği 'Altı Haftada Altı Dans Dersi' adlı tiyatro oyunu büyük beğeni topladı.

Alanya Belediye Konservatuarı'nın organize ettiği 'Altı Haftada Altı Dans Dersi' adlı tiyatro oyunu Belediye Kültür Merkezi'nde sahnelendi. Biletleri günler öncesinden tükenen tiyatro oyununa büyük ilgi gösterildi. Richard Alfieri'nin yazdığı, sanat yönetmenliğini Gencay Gürün'ün, çevirisini ise Yücel Erten'in yaptığı oyunda usta sanatçılar Nevra Serezli ile Cihan Ünal, performanslarıyla tam not aldı. Oyunu Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu da izledi. Yalnızlığını dansla doldurmak için dans eğitimi almak isteyen orta yaşlı bir kadın ile bir dans öğretmeninin zorluklarla yüzleşmelerini komik ve duygusal bir biçimde anlatan oyun yaklaşık iki saat sürdü. Oyun sonrası Başkan Sipahioğlu, Serezli ve Ünal'a teşekkür etti.

#

27 Eyl 2010 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber