TED Alanya Koleji’nde HBS yapıldı

OKULLARIN akademik başarı farklılıklarını ortadan kaldırmak üzere hayata geçirilen ve ilkokullarda eğitim kalitesinin geliştirilmesi amacıyla yapılan ‘Hazır Bulunuşluk Sınavı (HBS)’ TED Alanya Koleji’nde gerçekleşti.

Sınav, 5-6-7 ve 8. sınıflar için Türkçe, Sosyal Bilgiler, Fen ve Teknoloji, Matematik alanlarında yapıldı. Sınav ile öğrencilerinin dönem başında mevcut bilgi seviyelerinin ve eksikliklerinin belirlenebilmesi amaçlanmıştır. Sınava TED Alanya Kolejinden toplam 120 öğrenci katıldı.

#

15 Eyl 2012 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber