Serik'te restoranda dehşet! Hesaba itiraz etti, döve döve öldürdüler

Antalya’nın Serik ilçesinde, eşi ve 2 arkadaşıyla yemek yediği restoranda hesaba itiraz eden taksi şoförü 28 yaşındaki Yahya Zağlı, restoran çalışanları tarafından dövüldü. Boynu kırılan taksi şoförü ölürken, polis kaçan restoran çalışanı 4 kişiyi arıyor

BELEK turizm bölgesindeki olay, geçen cuma günü gece saatlerinde yaşandı. Serik’te taksi şoförlüğü yapan Yahya Zağlı eşi, eşinin patronu ve onun eşiyle Belek Beach Park’taki bir restoranda yemek yedi. İddiaya göre, yemeğin ardından 700 liralık hesap geldi. Hesaba itiraz eden Yahya Zağlı ve restoran çalışanları arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine restoranın 4 çalışanı, iddiaya göre tekme ve yumruklarla saldırdıkları Zağlı’ya sopalarla da vurdu. Boynu ve kaburgaları kırılan, birçok yerinden aldığı darbeler nedeniyle yaralanan Yahya Zağlı, yere yığıldı.

OTOPSİ YAPILACAK

Haber verilmesi üzerine restorana sağlık ekipleri sevk edildi. Buradaki müdahaleden sonra ambulansla Özel Aspendos Anadolu Hastanesi’ne götürülen Zağlı, dün yaşamını yitirdi. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Zağlı’nın cenazesi otopsi işlemleri için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Zağlı’nın cenazesinin otopsiden sonra toprağa verilmek üzere memleketi Adana’ya gönderileceği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, kaçan 4 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

20 Ağu 2017 - 13:32 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

ali - bir Türk aileye bu kadar yüksek hesap geliyorsa turiste nasıl bir rakam gelebilir düşünmek bile istemem işte turizmi batıran turizme ıhanet eden böyle soysuz esnaf maalesef her yerde var.denetim de denetim,,

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ağustos 13:32
02

huseyin48 - hesaba itiraz eden müşterilerin işletme çalışanları tarafından öldürülmesi ,darp edilmesi haberleri son haftalarda öne çıkmaya başladı. Serik’te bir lokantada eşiyle birlikte yemek yiyen gelen 700 liralık hesaba itiraz eden müşteri eşinin gözleri önünde öldürüldü. İki insan acaba bir oturuşta 700 liralık ne yedi diye merak ediyor..10 liralık hamburgerin 300 liraya satıldığı bir ülkede iki tabak yemeğin 700 liraya satılması aslında çokta şaşırtmıyor.

İşletmeler kar amacı ile kurulmuş ürün ve hizmet satan ticarethanelerdir. Elbette karlılık bu işletmeler için önemlidir. Günümüz rekabet koşullarında en kalitesi ve en ucuz ürün ve hizmeti üreten pazarlayan işletmelerin müşteri potansiyeli ve itibarı korsan işletmelere göre daha yüksek olacaktır yerleşik yerlerde acımasız rekabet koşullarında ayakta kalmak isteyen işletmeler kaliteye ve müşteri memnuniyetine önem vermek zorunda

İşletme kültüründen kaliteden yoksun ne olduğu belirsiz kimi işletmeler daha çok turizm sezonunda çoğu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ağustos 13:32
01

M.Rüştü Mat - Ne kadar çirkin bir olay. Dört kişi tıka basa yese 400 Lira dahi tutmaması gerekir. Bu aç gözlüler turistlere ne kazık atıyorlardır kim bilir?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ağustos 13:32

Çorum Haber