Sahte para kalemi dağıttılar

Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaşanabilecek kalpazanlık olaylarının önüne geçmek için esnafa sahte para kalemi ve uyarıcı broşür dağıttı.

MANAVGAT İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaşanabilecek kalpazanlık olaylarının önüne geçmek için esnafa sahte para kalemi ve uyarıcı broşür dağıttı. Side'de esnafı ziyaret ederek sahte para kalemi hediye eden ve kullanımı konusunda bilgilendiren Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyarıcı broşürler dağıttı. Turizm sezonunun başlamasıyla birlikte Side’ye yerli ve yabancı binlerce turistin geldiğini belirten jandarma yetkilileri, esnafa herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için neler yapacaklarını anlattı.Side Tekstilciler Derneği Başkanı Muzaffer Kılcı da jandarmanın uygulamasından memnun kaldıklarını belirterek; “Sahte para buradaki esnafın en büyük derdi. Böyle bir şey aklımıza gelmemişti. Esnafı sahte paraya karşı bu şekilde uyaran jandarmaya teşekkür ediyorum” dedi.

12 Haz 2013 - 15:38 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber