Polisi görünce aşağıya atladı

Polisin evinin kapısına geldiğini gören kişi üçüncü kattan atladı

ANTALYA'DA çeşitli suçlardan arama kaydı bulunan H.A., polisin evinin kapısına geldiğini görünce 3'üncü kattan atladı.

Olay, Kepez Kütükçü Mahallesi 2 bin 640 Sokak'taki 3 katlı apartmanda meydana geldi. Birçok suçtan sabıkası olduğu belirtilen ve çeşitli suçlardan aranan H.A., evin kapısına gelen polisleri görünce panikle 3'üncü kattaki evinin camından atladı. Çarpmanın şiddetiyle yaralanan ve birkaç kemiği çatlayan H.A., çağrılan 112 ambulansı ile Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Acil servisteki müdahalen ardından servise alınan ve tedavisi devam eden H.A.'nın odasının kapısında polis bekliyor. H.A.'nın tedavisinin ardından gözaltına alınacağı belirtildi.

21 Tem 2013 - 14:48 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber