Perdeyi " Sam" kapatacak

Antalya Devlet Tiyatrosu'nca (ADT), ilk kez sahneye konulan 'Bir Daha Çal Sam' adlı eser, izlenme rekorları kırdı. Komediye yeni bir boyut kazandıran oyun, Nisan ayında bir kez sahnelenecek

ADT'nin Nisanperdesini, Woody Allen'in yazdığı, Barış Eren'in yönettiği eserin kahramanı olan 'Sam' kapatacak. İzleyenleri güldüren eser, 30 Nisan Çarşamba akşamı son kez izlenecek. Eserde, yaşamın bireye yüklediği zorluklar, kişisel kompleksler, yüzleşme korkusu, zaaf ve kaygılar konu ediliyor.

KOMEDİYE YENİ BOYUT

Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde sahnelenecek 'Bir Daha Çal Sam', 1992 yılında 'Casablanca' adlı filmin ünlü 'Play it again Sam' repliğinden yola çıkılarak yazılmış. Oyunda, karısı tarafından terk edilen sinema eleştirmeni Allan Felix, yeniden kendine güvenebilmek için çırpınıyor. Kadınlarla birlikte olmak, onları etkilemek için de farklı kişiliklere bürünüyor, kendini çok komik durumlara düşüyor. Allan Felix, sonunda yine yalnız kalıyor.

MAYADAĞ 'ALAN' ROLÜNDE

Oyunda Sedat Mayadağ (Allan Felix), Meltem Gülenç (Linda Christi), Gökhan Tüzün (Dick Christi), Gözen Müftüoğlu (müzedeki kız), Murat Bölük (Humphrey Bogart), Gökçehan Yazıcı (Nancy) rol aldı. Eseri Türkçeye Barış Eren çevirdi, dekor ve kostüm tasarımını Yıldız İpeklioğlu, sahne ışığını da Namık Gürsoy hazırladı. Rejisör yardımcılığı görevlerini ise Senem Şahin, Gökçehan Yazıcı üstlendi.

17 Nis 2014 - 09:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber