Öztürk Mağdur olmayın

OKURCALAR Belediye Başkanı Yusuf Öztürk, Merkez Mahallesi, Pürenli Mevkiinde yapılan 18 uygulamasıyla ilgili bölgede yeri olan vatandaşları bilgilendirdi.

Mustafa ADIYAMAN Vatandaşlarla belediye meclis salonunda toplantı yapan Öztürk, 18 uygulaması yapılan bölgede yeri olanların birbirleriyle anlaşarak, mağdur olmamalarını istedi. Öztürk, şöyle konuştu: “18 uygulaması yapılan Pürenli Mevkii’nde yeri olan sizlerin mağdur olmamaları için bu toplantıyı düzenledik. Bölgede yeri olan vatandaşlarımız, birbirleriyle anlaşarak bize bilgi verirlerse, yerlerini bu doğrultuda bir araya toplarız. Aranızda anlaşamazsanız mağdur olabilirsiniz. Bizim tek amacımız kimseyi kırmadan 18 uygulamasını gerçekleştirmektir. Bunun için hepiniz özveride bulunmalısınız.” Toplantıdan sonra bilgi veren yetkililer, imar planının uygulamaya girmesiyle, beldede inşaat ruhsatı talebinde belirgin bir artış olduğuna dikkat çektiler. Yetkililer, “Talep artışı doğrultusunda vatandaşın önünü açmak için Merkez Mahallesi, Pürenli Mevkii’ndeki yaklaşık 100 hektarlık alanda 18 uygulamasını başlattık. Çalışmalar tamamlandığında, bölgede çağdaş yapılaşmanın hızlanacağını tahmin ediyoruz.”

#

15 Eki 2012 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber