Muhtardan bu kez develi eylem

ANTALYA'da, mahallesinde yaşanan sorunlara dikkat çekmek için geçmişte keçili ve eşekli eylemler yapan ve adı 'Eylemci Muhtar'a çıkan Etiler Mahallesi Muhtarı Mehmet Öztürk, bu kez develerle eylem yaptı

Kent merkezinde yer alan Etiler Mahallesi'nde Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından satılıp alışveriş merkezi yapılmak istenen eski TEKEL deposunun Muratpaşa Kaymakamlığı olması için gerçekleştirilen eyleme, Muhtar Mehmet Öztürk 3 deve getirdi. Arkasına mahalle halkını da alan Muhtar Öztürk, Yörük kıyafetleri içinde yaptığı açıklamada, "Deve kinci bir hayvandır. Kendine yapılanı 30 yıl sonra bile hatırlar. Bizim taleplerimize, isteklerimize kulak tıkayanları biz de sandıkta unutmayacağız" diye konuştu.

Deponun Kaymakamlık binası için tahsis edilmesi halinde bölgenin gelişimine önemli katkıda bulunacağını savunan Muhtar Öztürk, alışveriş merkezinin ise trafik yoğunluğu ve mahalledeki esnafın kepenk kapatmasından başka bir sonucu olmayacağını söyledi. Muhtar Mehmet Öztürk, açıklamasının ardından develer ve üzerinde 'Buraya AVM Değil Muratpaşa Kaymakamlığı İstiyoruz' yazılı pankartla mahallede tur attı. Develerle semt pazarına giren Muhtar Öztürk ve beraberindekiler, mahalle halkına dertlerini anlattı.

#

18 Mar 2013 - 16:17 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber