Muhtar Top: 'Acilen sinyalizasyon istiyoruz'

Mahmutlar Mahallesi'nde son günlerde yaşanan trafik kazalarının ardı arkası kesilmiyor. Mahmutlar Mahallesi D-400 Karayolu üzerinde bugün de iki araç çarpıştı

IŞIK ihlali sebebiyle yaşandığı iddia edilen kaza sonucunda can kaybı yaşanmazken, araçlarda maddi hasar oluştu. Yaşanan kazaların ardından Yeni Alanya'ya konuşan Mahmutlar Mahallesi Muhtarı Ahmet Top, "D-400 Karayolu'ndan Mehmet Çakır Caddesi girişine sinyalizasyon yaptırdık. Bunun için karayolları ekiplerine teşekkür ederim. Buraya sinyalizasyon yapılmasıyla kaza oranı yüzde 1'e indi ancak Mahmutlar'ın Kestel ve Kargıcak girişleri bulunuyor. Buralara da sinyalizasyon yapılmasını istedim. Karayolları Genel Müdürlüğü ve ilgili yerlere resmi yazdım. Bunların sonuçlarını bekliyoruz. Kontrolsüz kavşak olduğu için çok kaza oluyor. Mahmutlar'ın Kestel ve Kargıcak girişine acilen ışıklandırma yapılması gerekiyor. Bunu halkımız acil olarak bekliyor. Turizm sezonu da başlıyor. İnsanlar gerçekten kurallara uymuyor. Kırmızı ışıkta çok geçilmeye başlandı. İnsanlar biraz daha sakin olmasını ve kurallara uymasını tavsiye ediyorum" dedi.      
4 GÜN ÖNCE DE KAZA YAŞANMIŞTI
Mahmutlar Mahallesi, D-400 Karayolu üzerinde yine 10 Mart'ta meydana gelen trafik kazasında Ayşe Özçelik yönetimdeki 07 HLC 68 plakalı otomobille Ferehan Arıkan’ın idaresindeki 07 NLB 70 plakalı otomobil Mahmutlar Kavşağı’na geldiği sırada çarpışmıştı. Çarpışmanın etkisiyle iki araç da yola savrulmuş, kazada araç sürücü Ayşe Özçelik yara almazken, diğer aracın sürücüsü Ferehan Arıkan (48) ile aynı araçta bulunan Gülderen Arıkan (13) ve Fatma Parlayüksel (74) yaralanmıştı.

14 Mar 2017 - 19:18 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber