Miniklere hayvan sevgisi aşılandı

Antalya’nın Kumluca ilçe Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, Mimar Sinan Anaokulu öğrencilerine hayvan sevgisi aşılamak için Shetland Pony cinsi atı okul bahçesinde miniklerle buluşturdu

KUMLUCABelediyesi Günay Sahil Tesisleri'ndeki mini hayvanat bahçesinde bulunan Shetland Pony cinsi atın, miniklerin dikkatini çekmesi üzerine özellikle yakından görmek istediklerini belirten anasınıfı öğretmenleri, hayvan sevgisi temalı değerler eğitimi çerçevesinde öğrencilerini bu sevimli hayvanlarla buluşturan Kumluca Belediyesi ekiplerine teşekkür etti. Kumluca Belediye Başkan Yardımcısı Veteriner Hekim Süleyman Falay, "Bu tür etkinlerle miniklerimizle beraber olmaktan dolayı son derece mutluyuz. Okullarımızdan gelen bu türdeki istekleri hiçbir zaman geri çevirmedik. Hayvan sevgisini aşılamak için her zaman destek vermeye devam edeceğiz. Bu çalışmamızda miniklerimize Shetland Pony cinsi sevimli atımızın; adını, türünün özelliklerini ve bakımının nasıl yapıldığını anlattık" dedi. Atın etrafında meraklı bakışlarla bekleyen minikler, yetkililerden bilgileri aldıktan sonra sırayla atı sevdiler ve isteyen öğrenciler ata bindiler.

26 Mar 2014 - 15:28 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber