MHP Muratpaşa İlçe Teşkilatı Hizmet Değerlendirme Toplantısı

MHP Muratpaşa İlçe Teşkilatı Hizmet Değerlendirme Toplantısı yapıldı.

MHP Muratpaşa İlçe Teşkilatı Hizmet Değerlendirme Toplantısı yapıldı.
Adonis Otel'de düzenlenen toplantıya partinin Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Kemal Çelik, Muratpaşa İlçe Başkanı Şaban Öztürk, Büyükşehir Belediyesi ve Kepez Belediyesi meclis üyesi Reşat Oktay, Muratpaşa Kadın Kolları Başkanı Fatma Saraç, MHP Antalya eski milletvekili Nesrin Ünal ve partililer katıldı.
İlçe Başkanı Şaban Öztürk, ilçe teşkilatlarının mahalle ve sandık sorumlularının oluşumunu anlatmak için toplandıklarını söyledi. Seçim hazırlıklarına başladıklarını anlatan Öztürk, Muratpaşa ilçesinde parti üyelerine, yönetim kuruluna, kadın kollarına mahalle ve okul sorumlularına yeni hedefler ve görevler düştüğünü belirtti.
Muratpaşa'nın sorunlarının parklar ve müzelerle kapatılamayacak kadar çok olduğunu ifade eden Öztürk, ''Muratpaşa'nın hak ettiği hizmet bu değildir. Gönülden inanıyorum ki buradaki birlik meşalesi belediye binasını da aydınlatacaktır. Okul sorumlularımızdan ve mahalle temsilcilerimizden seçimden seçime görev değil, göreve geleceğimiz o kutlu günlerin arifesinde sandık sonuçlarını bizlere kadar teslimatında almanızı istiyoruz'' dedi.
Kemal Çelik ise seçimlerde Muratpaşa'yı kazanacaklarını söyledi.
Çelik, 2B arazileri konusuna da değinerek, Kepez'deki, Aksu'daki 2B arazileri pahalı olması nedeniyle vatandaşın alamadığını ve arazilerin hazineye gittiğini ileri sürdü.

#

20 Şub 2013 - 14:08 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber