Manavgat'a 3 yeni uzman

MANAVGAT Devlet Hastanesi'ne üç yeni uzman doktor atandı. Manavgat Devlet Hastanesine atanan Kadın Doğum Uzmanı Dr. Göksel İslamoğlu, Dahiliye Uzmanı Dr. Nurcan Alhan ve Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Şeref görevlerine başladı.

Yapılan son atamalarla birlikte 65'i uzman, 13'ü de pratisyen olmak üzere doktor sayısının 78 olduğunu ifade eden Manavgat Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Kuru, vatandaşlara daha iyi hizmet etmek için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Şu anda günlük 140 yataklı hastanın hastanede tedavi olduğunu ifade eden Dr. Kuru, ameliyattan çıkan hastanın yoğun bakımda, taburcu olacak hastayı beklemek zorunda kaldığını ve bu nedenle hastanede yapılması gereken tadilatların da ertelendiğini söyledi. Son altı ayı aşırı yoğun geçirdiklerini de belirten Dr. Kuru, yaz aylarında özellikle polikliniklerdeki yoğunluğun azalacağını tahmin ettiklerini, 2013 yılı Temmuz ayında tamamlanacak olan ek bina inşaatı ile hastanenin yatak kapasitesinin 100 yatak artarak kendilerini büyük ölçüde rahatlatacağını söyledi.

#

06 Haz 2012 - 01:09 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber