Mahmutlar’da salgın endişesi

İnşaat Mühendisi Yılmaz Bağışlar, “Mahmutlar’da günlerdir çocuklarda ve yaşlılarda yüksek ateş, ishal ve ağrıya sebep olan virüs 18 aylık oğlumda da tespit edildi” diyerek doktor raporunu paylaştı

ALANYA’NIN Mahmutlar Mahallesi sakinleri geçtiğimiz hafta bir araya gelerek Mahmutlar Arıtması başta olmak üzere Büyükşehir Yasası’ndan kaynaklı yaşanan birçok soruna dikkat çekip, Mahmutlar'ın ilçe olmasını istemişlerdi. Mahmutlar halkının isyanı devam ediyor. CHP’li İnşaat Mühendisi Yılmaz Bağışlar, “Mahmutlar’da günlerdir çocuklarda ve yaşlılarda yüksek ateş, ishal ve ağrıya sebep olan virüs 18 aylık oğlumda da tespit edildi. Doktorumuz, 'Havaya karışan kanalizasyon kokusu veya içme suyu ile bulaşan bir virüstür’ dedi. Mahmutlar Jandarma Komutanlığı'nın geçen yılki olay kayıt sayısı 40 ilden fazla. Van ilinin iki katı kadar. Van ilinde binlerce polis görev alırken Mahmutlar’da sadece 15 er görev yapıyor” mesajı verdi.

08 Eyl 2014 - 06:13 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber