Kurucular Kurulu toplandı

ATAV Kurucular Kurulu’nda konuşan mali müşavir Akalın, vakfın öngörülen bütçesini 300 bin TL olarak açıkladı

- Erkan UYSAL
ALANYA Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Kurucular Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlen toplantıya Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Gülçin Güner, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Alanya Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı Suat Çavuşoğlu ve çok sayıda turizmci katıldı. ALTAV Başkanı Faik Kaptanoğlu'nun mazeret bildirerek katılamadığı toplantıda önce divan oluşturuldu. Daha sonra yönetim kurulu faaliyet raporunu okuyan ALTAV Genel Müdürü Seda Özbek, 2010 yılında 21, 2011 yılında ise 26 fuara iştirak edildiğini söyledi. Özbek, "ALTAV'ın katkılarıyla 10 yıldan bu yana düzenlenen Alanya Turizm Sanat Şenliği mayıs ayında gerçekleştirildi. Yine ALTAV'ın destek verdiği Alanya Caz Festivali'nin bu yıl dokuzuncusu gerçekleştirildi. Bunun yanında ALTAV spor organizasyonlarına da büyük destek verdi. Alanya Belediyesi işbirliği ile 2011 Nisan ayında Litvanya'da katıldığımız Türk Günleri'nde Alanya'yı tanıtan broşürler dağıtıldı. Polonya'daki Türk Günleri ve Finlandiya'daki Kültür Festivali'nde Alanya çeşitli aktivitelerle tanıtıldı. Katıldığımız tüm fuarlarda Gazipaşa Havalimanı'nın tanıtılmasının yanı sıra bu havalimanına inen yolcular çeşitli hediyeler ve broşürlerle karşılandı. Gazipaşa Havalimanı yolcu servisine maddi ve manevi destek verildi" dedi. ‘ÖNGÖRÜLEN BÜTÇE 300 BİN TL’ Daha sonra mali bilançoyu okuyan mali müşavir Murat Akalın, "2012 yılı içerisinde öngörülen bütçe 300 bin TL, diğer gelirler ve karlar 15 bin TL, tahmini gider 35 bin TL, seyahat giderleri ve hediyelik 30 bin TL, basın giderleri 20 bin TL, ilan ve reklam gelirleri 10 bin TL, nakliye giderleri 35 bin TL, büro giderleri 10 bin TL, dışarıdan sağlanan hizmetler 6 bin TL, temsil giderleri 5 bin TL, tercümanlık giderleri 15 bin TL, fuar, sergi ve katılım giderleri 8 bin TL, personel giderleri 58 bin TL" şeklinde konuştu. KLEOPATRA'NIN BASILMASINI İSTEDİ Dilek ve temenniler bölümünde konuşan araştırmacı-yazar avukat İsmail Yıldız, "Ben 'Kleoparta' adlı bir kitap yazdım. Kitabımın ALTAV tarafından bastırılmasını istiyorum" diye konuştu. Yıldız'ın isteğinin bir sonraki ALTAV toplantısında gündeme alınması kararlaştırıldı.

#

28 Ara 2012 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber