Kestel’de altyapı tamam

Başkan Yücel, mart ayı sonunda Mahmutlar Arıtması’na bağlanacaklarını söyledi

ARITMA tesisine bağlanmak amacıyla ihaleye açılan kanalizasyon terfi hatları ve toplayıcı hatlarının inşaat çalışmalarının tamamlandığını belirten Kestel Belediye Başkanı Başkan Adem Murat Yücel, mart ayı sonunda Mahmutlar Arıtma Tesisi’ne bağlanacaklarını söyledi. Kestel Belediyesi, Mahmutlar ve Kargıcak beldeleri ile ortak kullanacağı, Turizm ve Kültür Bakanlığı tarafından hibe programıyla inşa edilen Atıksu Arıtma Tesisi’ne, bağlanmak amacıyla yapımı devam eden kanalizasyon terfi hatları ve toplayıcı hatların inşaatını tamamladı. Küçüker İnşaat tarafından yürütülen altyapı çalışmaları kapsamında ihaleye açılan 1. kademedeki tüm çalışmalar bitirilirken, son olarak beldede bulunan turistik tesis ve büyük işletmeler kanalizasyon hattına bağlandı. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının Kestel için çok sevindirici ve önemli bir gelişme olduğunu kaydeden Kestel Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Beldemizde ihaleye açtığımız kanalizasyon ve altyapı çalışmalarını tamamladık. Turistik tesis ve büyük işletmelerin bağlantılarını yaptık. Mart ayı sonunda Mahmutlar Arıtma Tesisi’ne bağlanacağız. Altyapı çalışmalarımız yeni açacağımız yollarda ve beldemizin sanayi ve fakülte bölgelerinde ek çalışmalarla devam edecektir” dedi.

#

16 Şub 2010 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber