Keman eşliğinde kitap okuyorlar

GAZİPAŞA’DA Cumhuriyet İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen kitap okuma kampanyasına katılan öğrenciler, keman konçertosu eşliğinde kitap okuyorlar.

Gazipaşa Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Ramazan Kalaycı, yaptığı açıklamada, bu yıl kuruluşlarının yüzüncü yılını kutladıklarını ve ilçenin en eski okulu olduklarını söyledi. Yüzüncü yıl nedeniyle okul kütüphanesinin yeniden düzenlendiğini ve kitap okuma kampanyası başlattıklarını ifade eden Kalaycı, "Öğrenciler arasında kitap okumak adeta bir yarış, hayatın vazgeçilmez bir tutkusu haline geldi. Her gün dersten önce 20 dakika öğrenciler, öğretmenler ve okul çalışanları kitap okuyor. Her sınıfa da mini kitaplıklar kurduk. Okul kütüphanemizde şu an 4 bin 500 kitap var ve bu sayı her geçen gün artıyor" dedi. Öğrencilerin, kitaplarını keman konçertosu eşliğinde okuduğunda kitaba daha fazla motive oldukları belirtildi.

#

19 Mar 2011 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber