Kaymakamdan takdir edilesi davranış

Gazipaşa Kaymakamlığı, SYVD 'ce yürütülen "Yalnız Değilsiniz Yanınızdayız Projesi" kapsamında ihtiyaç sahiplerine destek vermeye devam ediyor

- Merve KAYA
GAZİPAŞA

Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından yürütülen "Yalnız Değilsiniz Yanınızdayız Projesi" kapsamında civar ilçe ve mahallelerde bulunan dul, fakir ve barınmaya ihtiyacı olan vatandaşlara destek oluyor. Gazipaşa  Kaymakamı ve SYDV Başkanı Muhittin Pamuk, kendi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı mesajda şu sözlere yer verdi: "Yalnız değilsiniz yanınızdayız projesi" kapsamında gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde yardıma ve desteğe muhtaç olan insanları tespit ederek onları incitmeden yanlarında olmaya çalışıyoruz. En son yaptığımız ziyarette 42 yaşında, evde yalnız yaşayan yaşlı ve engelli bir vatandaşımızı,son 15 gün içerisinde sık sık ziyaret ederek gerekli ihtiyaçlarını karşıladık. Bunun yanında evde bakım hizmeti de sağlayarak bir insanın daha yüzünü güldürebilmenin haklı gururunu yaşadık. Ayrıca Gazipaşa Sugözü Mahallesi'nde ikamet eden bir vatandaşın kanser hastası eşinin bakımının daha iyi şartlarda yapılabilmesi için bir kampanya başlattık. Yaklaşık 10 bin TL harcanarak çiftin evi onarıldı ve ev, hijyenik bir hale getirildi. Güle güle oturmaları en büyük temennimiz. Proje kapsamında destek ve kampanya çalışmalarımız devam edecektir.

19 Ağu 2014 - 12:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber