Kastalia'ya anlamlı ödül

ALANYA’NIN Konaklı beldesinde bulunan TUI'nin partner otellerinden Club Kastalia, Hayvan Dostu Otel Sertifikası Ödülü'nü almaya hak kazandı

 ClubKastalia, Alanya ve çevresinde Avrupa'nın en büyük Alman tur operatörü TUI'nin ilk hayvan dostu otel sertifikası sahibi oteli oldu. TUI Alanya Bölge Müdürü Maik Vöhringer, Club Kastalia’nın bu sertifikayı almaya hak kazandığını belirtti. Club Kastalia Genel Müdür Yardımcısı Lütfi Zehir, otel bahçesinde kedilere yaşam alanı olarak bir ev oluşturulduğunu söyledi. Zehir ve Misafir İlişkileri Müdürü Lydia Yetim'e hayvan dostu otel sertifikası Vöhringer tarafından düzenlenen törenle verildi. Vöhringer, hayvan dostu otel sertifikalarının 2011 yılından bu yana TUI tarafından gerekli kriterleri sağlayan otellere verildiğini kaydetti.

21 Eki 2013 - 22:50 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber