Kargıcak'ta çöp kamyonu sevinci

KARGICAK Belediyesi araç filosuna bir yenisini daha ekledi. Belediye Başkanı Zihni Asiltürk, modern çöp kamyonu için belediye binası önünde dua töreni düzenledi.

- Ahmet AKAR
 Törene, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldılar. Okunan duanın ardından kamyonu vatandaşlarla birlikte inceleyen Başkan Asiltürk, belde halkına aracın hayırlı olması dileklerinde bulundu. Yeni araçla birlikte artık beldenin daha temiz olacağını, hızlı bir şekilde çöplerin toplanacağını belirten Asiltürk, "Kargıcak halkı için gece gündüz durmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Mevcut aracımız eskiydi, bu yüzden de çöp toplamada aksaklıklar yaşanıyordu. Diğer belediyelerdenyardım alıyorduk. Ancak şimdi kendi aracımıza kavuştuk. Bugün çok mutluyuz. Yeni aracımızın tüm Kargıcak halkına hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Dua törenine katılan vatandaşlar da hizmetlerinden ötürü Başkan Asiltürk’e teşekkür ettiler.

#

18 Eki 2010 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber