Hastane inşaatı yeniden başladı

Gazipaşa Devlet Hastanesi inşaatı yeniden başladı

 TOKİ tarafından ihale edilen ve 2012 yılı sonunda yüklenici firmanın iflas ederek işi bırakması sonucu yarım kalan Gazipaşa Devlet Hastanesiinşaatı yeniden başladı. Haziran ayı içerisinde yapılan ihalenin ardından ihaleyi alan firmaya temmuz ayında yer teslimi yapılırken, işin yapımını yüklenen firma 75 yataklı Devlet Hastanesi inşaatında çalışmalarına start verdi. Çalışmaların durduğu süredeki zaman kaybını telafi için İhaleyi alan firmanın vardiya sistemiyle çalışacağı bildirildi. Yeni Gazipaşa Devlet Hastanesi, 16 dönüm alan üzerinde 17 bin 75 metrekare kapalı alanda inşa ediliyor. 17 milyon 840 bin 420 TL ihale bedeliyle yapımına başlanan 75 yataklı yeni hastane bodrum ve zemin katların haricinde 5 ayrı blok ve 5 kattan oluşuyor. Gazipaşa Devlet Hastanesi tek ve çift kişilik odalardan oluşacak ve her odada duş ve tuvalet olacak. Yeni hastane, bir sağlık kompleksinde olması gereken tüm bölüm ve araç-gereçleri bünyesinde barındıracak.

17 Ağu 2013 - 01:10 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber