Hamile kadından haber alınamıyor

1,5 aylık hamile bir kadının kaybolduğu ve 27 gündür arandığı hayatından endişe edildiği bildirildi

KAŞ'A bağlı Çamlıköy'de 1,5 aylık hamile bir kadının kaybolduğu ve 27 gündür arandığı hayatından endişe edildiği bildirildi.

Kadının babası kızının bir an önce bulunabilmesi için jandarma ve Cumhuriyet savcılığına başvurduğunu da söyledi. Kaş Çamlıköy'de evli 2 çocuk babası Osman Özkan (45) 19 yaşındaki kızı Derya Büyükay'ın 1,5 aylık hamile olduğunu ve 27 gündür kendisinden haber alamadığını söyledi. Kızının evli olduğu Ö.B' tarafından 3 yıl önce kaçırıldığını bir televizyon programına çıktıktan sonra bulunduğunu, ve evlendiklerini belirten Osman Özkan "Kızım eşi ile birlikte mutluydu. Birlikte köyden Fethiye'ye gidip bir başka işte çalışalım diyordu. Eşi önce kabul etmiş ama sonra aile baskısıyla bu düşüncesinden vazgeçmiş. Tam 27 gündür gidebileceği her yeri aradık. Eşine köyden çıkıp bir başka yerde iş bulup çalışalım ancak o zaman gelirim demiş. Nerede olduğunu hala bulamadık. Kızımın hayatından endişe ediyorum. Fotoğraftaki kızımı gören ve yerini bilenlerin bir an önce en yakın jandarma yada polise haber vermelerini bekliyorum" dedi.

31 Tem 2013 - 10:10 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber