Gurbetçi aileden hastalara ziyaret

Here yaz yardım dağıtan Yiğit ailesi yaşlı hastaları ziyaret etti

 HER yıl yaz döneminde Gazipaşa’ya gelerek yardım dağıtan Yiğit Ailesi, Esentepe Mahallesi’nde yaşayan yaşlı hastaları ziyaret etti. Almanya’da yaşayan Yiğit Ailesi, Esentepe Mahallesi’nde yaptığı hasta ziyaretlerinde, çeşitli gıda yardımlarında da bulundu. Bu yıl da Gazipaşa ziyaretini ihmal etmeyen Yiğit Ailesi, Gazipaşa ve Demirtaş’taki köpek barınaklarına da toplam 500 kilogram kuru mama yardımında bulundu. Aslen Tokatlı olan Yiğit Ailesi’nin bu örnek davranışı, herkes tarafından takdirle karşılandı. Hasta ziyareti yapmak ve yardım dağıtmak için ailesiyle birlikte Gazipaşa’ya giden Hakan Yiğit, “Biz küçük yaşta Almanya’ya gurbete gitmiştik. Kendimize yeni bir hayat kurduk, orada yaşıyoruz. Her yıl Gazipaşa’ya gelerek, eşim Zübeyde, kızım Betül ve oğlum Burak ile birlikte Esentepe Mahallesi’ndeki hastaları ziyaret ediyoruz ve ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulunuyoruz. Bu yıl da yaşlıları ziyaret ederek, onlara ‘geçmiş olsun’ dileklerimizi sunduk ve hediye paketi verdik. Göstermiş olduğu ilgiden dolayı Mahalle Muhtarı Ali Mıdış’a teşekkür ediyoruz. Ayrıca Gazipaşa’daki ve Alanya’nın Demirtaş Beldesi’ndeki köpek barınaklarına toplam 500 kilogram kuru mama yardımında bulunduk” dedi. Gazipaşa Köpek Barınağı yetkilileri Kathrin Hamich ve eşi Michel Hamich ise sokak köpeklerinin bulunduğu barınağa yardım yapan kişi sayısının çok az olduğunu belirterek, kuru mama yardımında bulunan Yiğit Ailesi’ne teşekkür etti. Mahalle Muhtarı Ali Mıdış da açıklamasında, “Yiğit Ailesi her yıl birçok aileye yardım yapıyor. Önümüzdeki yıl daha fazla aileye yardım yapmayı hedefliyorlar. Mahallemizden yaşlı hastaları ziyaret ettik ve ihtiyaç sahibi ailelere yardım dağıttık. Elimizde olmayan nedenlerle ziyaret edemediğimiz ve yardım götüremediğimiz vatandaşlarımız gücenmesinler. İnşallah seneye onların da ziyaretine gideceğiz” diye konuştu.

17 Ağu 2013 - 01:06 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber