Gidengelmez dağları

Antalya'nın Akseki İlçesi'nde kaybolan keçisini aramaya giden 65 yaşındaki Ali Yıldırım, 30 metreden kayalıklara düşerek yaşamını yitirdi

GİDENGELMEZ Dağları'nda geçen cumartesi günü kaybolan keçisini aramaya giden 5 çocuk babası Ali Yıldırım, aynı gün akşam saatlerinde hayvanın obruğa düştüğünü tespit etti. Yerini belirlediği keçiyi kurtarmak için pazar günü tekrar Gidengelmez Dağları'na giden Ali Yıldırım, bir daha dönmedi. Bunun üzerine yakınları jandarmadan yardım istedi. İhbar üzerine dün öğle saatlerinde Yıldırım'ı aramaya başlayan Akseki Jandarma Komutanlığı ekipleri, sonuç alamadı.Bugün sabah tekrar arama başlatan jandarma timlerine Antalya ile Konya Afet ve Acil Durum Müdürlükleri (AFAD) ekipleri de destek verdi. Konya İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube bünyesindeki iz takip köpeği 'Halay', vadiye yoğunlaştı.Keçi sesinin duyulması üzerine halatlarla vadiye inen ekipler, yaklaşık 30 metrede Ali Yıldırım'ın cesedine ulaştı. Keçiyi kurtarmaya çalışırken düştüğü sanılan Yıldırım'ın cesedi halatlarla yukarı çekilerek çıkarıldı. Ekipler, vadinin daha derin bölgesine düşen keçiyi ise ulaşamadıkları için kurtaramadı.Kurtarma operasyonunun ardından Yıldırım'ın cenazesi, askeri helikopterle alınarak Konya'nın Seydişehir İlçesi'ne gönderildi.

22 Eki 2013 - 10:26 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber