Gazipaşa’ya dev proje

GAZİPAŞA Belediyesi, deniz yolu üzerinde bulunan ve kamuya kazandırdığı yaklaşık 6 dönümlük arazide, ilçe halkının aileleriyle birlikte hoşça vakit geçireceği bir cazibe merkezi yaratmak için ihale yaptı.

Tarihi Ilıca Su Kaynakçası Peyzaj ve Çevre Düzenlemesi Yapım İşi İhalesi, dün saat 14.00’de Belediye Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. İhaleye 6 firma katıldı. Yaklaşık maliyeti 504 bin 758 lira olan ihaleye katılan Oğullar Madencilik 484 bin 896 lira, Sami Büyükakça 492 bin 674 lira, CCL İnşaat-Şerafettin Lordoğlu Ortak Girişimi 439 bin 999 lira, Alpem Peyzaj İnşaat Emlak 429 bin 305 lira, Derya Plan Proje 481 bin 112 lira ve A. Şahin İnşaat 384 bin 353 lira teklif sundu. Gazipaşa Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Taşlı başkanlığında oluşturulan ihale komisyonu tarafından yapılan değerlendirme sonucu evrak eksikliği nedeniyle Derya Plan Proje ihaleden elendi. Komisyon tarafından değerlendirilen dosyalarda, 384 bin 353 lira ile en uygun teklifi veren Menderes Şahin'in sahibi olduğu A. Şahin İnşaat ihaleyi kazandı. Belediye Başkanı Cemburak Özgenç, ihalenin Gazipaşa'ya hayırlı olmasını dileyerek, Tarihi Ilıca Su Kaynakçası Peyzaj ve Çevre Düzenlemesi yapım işine en kısa sürede başlanacağını bildirdi.

#

17 Şub 2012 - 00:01 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber