Gazipaşa'da Suriyeli önlemi

Genel seçimlerde aksaklık yaşanmaması için tüm tedbirlerin alındığını kaydeden Gazipaşa Kaymakamı Kadir Ekinci, "İlçedeki Suriyeli vatandaşların da sandık çevresine yaklaşmaması için önlem aldık" dedi

KAYMAKAM Kadir Ekinci, Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı ve İlçe Yüksek Seçim Kurulu temsilcilerinin katılımıyla düzenledikleri toplantıda seçim güvenliğine ilişkin tedbirleri ele aldıklarını söyledi. 1 Kasım Pazar günü oy verme işleminin 08.00'de başlayacağını belirten Kaymakam Ekinci, "Jandarma ve emniyet açısından alınan tedbirlerin yanı sıra olası enerji kesintisinde sorun yaşanmaması için de elimizden geleni yapacağız. Bu kapsamda, saat 17.00'de oy verme işlemi bitecek. Havanın erken kararacağını göz önünde bulundurarak, özellikle uzak mahallelerimizdeki sandıklarının en geç saat 21.00'e kadar getirilmesini istiyoruz" dedi.

GEREKLİ UYARILAR YAPILDI

Seçim güvenliği için alkollü işletmelere de gerekli uyarıların yapıldığını belirten Kaymakam Ekinci, "Saat 17.00'ye kadar alkol satışı ve kullandırılması yönündeki yasakları ilgili işletmeler bildirdik. Bu arada ilçemizde de bulunan Suriyelilerle ilgili de tedbir aldık. Herhangi bir nedenle Suriyelilerin sandıkların veya oyların kullanıldığı yerlerde bulunmamasını sağlayacağız" dedi.

30 Eki 2015 - 12:01 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber