GATÇED kongresi yapıldı

GATÇED başkanlığına Kocabaş yeniden seçildi

GAZİPAŞA

Turizm, Tanıtma ve Çevre Derneği (GATÇED) Başkanlığına Bülent Kocabaş yeniden seçildi. GATÇED'in Selinus Otel'de yapılan seçimli genel kurulunda başkanlığa turizmci Bülent Kocabaş yeniden seçilirken, yönetim kurulu üyeliklerine Mehmet Yalçın, Nihat Çelenoğlu, Mehmet Büyükakça ve Sami Yalçın seçildi. Denetim kurulu üyeliklerine ise Hayri Erdem, Ersin Erdoğan ve Mustafa Değirmenci getirildi. GATÇED'in 1994 yılında kurulduğunu, 20 yıldır ilçe turizminin sağlıklı gelişmesi için uğraş verdiğini anlatan Dernek Başkanı Bülent Kocabaş, çevre sorunlarının takipçisi olduklarını belirtti. Dernek olarak, Gazipaşa'da turizmin gelişmesi için görev yapacaklarını anlatan Kocabaş, "30 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında İstanbul EMITT 2014 Fuarı'na katılarak, Türkçe ve İngilizce hazırlanan ve Gazipaşa'yı tanıtan kitapçıkları dağıtacağız. Gazipaşa artık bir dünya kenti, havalimanı ve yat limanı dünyaya açılan kapılarıdır" dedi.

06 Oca 2014 - 10:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber