F.C Rangers Goldcity’yi seçti

DÜNYANIN sayılı futbol kulüplerinden F.C Rangers U-19 takımı kamp yapmak için Goldcity Turizm Kompleksi’ni tercih etti.

2 yıldır geldiklerini, kompleksi çok beğendiklerini ve takımın burada antrenman maçlarını yaptıklarını söyleyen takım yetkilileri, Alanya’da olmaktan dolayı çok memnun olduklarını söylediler. 5 Ocak’ta otele giriş yapan takım uyguladığı yoğun antrenman haricinde sporcularına şok masaj uygulamaları gerçekleştiriyor. Gün sonunda yoğun antrenman yapan oyuncular soluğu SPA'da alıyorlar. F.C Rangers aynı zamanda Alanya’daki yerel futbol takımlarıyla özel maçlar da yapıyor. Alt yapı takımı olarak as takıma oyuncu hazırlayan kafile, yoğun maç programını oyuncularına uyguluyor. Takımın antrenörü Billy Kikwood, tesisi çok beğendiklerini, özellikle spor kompleksinin sahalarının futbol için mükemmel olduğunu söyleyerek, takımı 3. senede de buraya getirdiklerini belirtti. Kikwood yaptığı açıklamada, “Goldcity Turizm Kompleksi son drece nezih ve temiz bir otel. Burayı tercih etmememizdeki amaç futbol sahalarının ve hava şartlarının son derece müsait olması” dedi. Takım, 11 Ocak Cuma günü Kestel Belediyespor’la Goldcity Spor Tesisleri’nde dostluk maçı yapacak.
SPOR TURİZMİ GOLDCITY’DE
Futbol kulüplerinin Alanya’ya olan ilgileri ger geçen dönem artıyor. Türkiye Spor Toto 2. Lig takımlarından Çankırıspor, kamp yapmak için Goldcity Turizm Kompleksi’ni seçti.
2. Lig'in başarılı takımlarından olan ve halen ligde 7. sırada bulunan Çankırıspor takımı tüm oyuncuları ve hocalarıyla
beraber 08 Ocak'ta otele giriş yaparak devre arası kampını Goldcity’de geçirecekler. Goldcity Spor Tesisleri’ni
çok beğenen ve gelme nedenlerini anlatan yönetim kadrosu, futbol sahalarını Avrupa standartlarında bulduklarını
belirterek, her devre arası döneminde takımlarıyla beraber artık Goldcity Turizm Kompleksi’ni tercih edeceklerini
söylediler. Takımın antrenörü Hakan Yılmaz, futbolcularının, çalışma ve antrenman yapmaları için gerekli her türlü imkanı
Goldcity Turizm Kompleksi’nde bulduklarını söyledi. Yılmaz yaptığı açıklamada, "Burayı tercih etmemizdeki amaç futbol
sahalarının ve hava şartlarının son derece müsait olması. Sporcularımız burayı çok beğeniyor, aradığımız her şey mevcut” dedi. Goldcity'de kamp dönemini geçirecek olan takım 22 Ocak'ta otelden ayrılmayı planlıyor.

#

10 Oca 2013 - 00:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber