Ekşi'den olaylı söyleşi

GAZETECİ-Yazar Oktay Ekşi, Ergenekon davası sanıklarından gazeteci yazarlar Tuncay Özkan ve Mustafa Balbay ile Prof. Dr Mehmet Haberal ve Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu'nun genel seçimlerde parlamentoya girmesinin gönlünden geçtiğini söyledi.

Oktay Ekşi, Antalya Kültür Merkezi'nde Büyükşehir Belediyesince düzenlenen ''Halkın Gündemi'' söyleşisinin konuğu oldu. Ekşi, ''Hürriyet'te başyazar olarak onur ve mutluluk duyarak çalıştım. Özgürce yazdım. Özgürlüğün gerektirdiği bedeli de ödedim. Artık sadece Başbakan Erdoğan'ın değil yakınlarının de eleştirilmesinin çok ciddi bedellerinin olduğu bir Türkiye'de yaşıyoruz'' diye konuştu. Ekşi'nin AKP iktidarının sağladığı ekonomik kalkınmaya yönelik sözleri salonda bazı izleyicilerinin tepkisine ve eleştirilerine neden oldu. Ekşi, sorular üzerine, iktisatçı olmadığını, gözlemleri ve aldığı bilgiye dayanarak konuştuğunu söyledi. Bazı izleyiciler Ekşi'ye tepki göstererek salondan ayrılırken, Ekşi bu sırada diğer izleyicilerin sorularını yanıtladı.

#

08 Şub 2011 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber