Dolandırıcı tutuklandı

ALANYA'DA Gazipaşa Havalimanı'nda iş bulma vaadiyle 6 kişiden para aldığı iddia edilen kişi tutuklandı.

- Akın BAYCAN
Alınan bilgiye göre, Gürhan Genç (23), Selçuk Kunt (24), Yakup Yüksel (35) ve Abdul Kerim Eriş (24) adlı kişiler, Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başvurarak, Recep E. (31) ve Mahmut E'nin (20) kendilerinden Gazipaşa Havaalanı'nda iş bulmak vaadiyle 360'ar lira para aldıklarını ve dolandırıldıklarını iddia ederek şikayetçi oldular. İhbar üzerine harekete geçen Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, Recep E. ve Mahmut E'yi Saray Mahallesi'ndeki bir otelde yalayarak gözaltına aldı. Otel odasında yapılan aramada 15 adet banka dekontu ile 20 adet personel onay formu ve içime hazır 3 gram esrar maddesi ele geçirdi. Zanlı Recep E'nin hesap hareketlerini inceleyen polis, toplam 6 kişinin 2 bin 160 lira yatırdığı ve 1 ay içinde 40 kez para yatırılıp çekildiği bilgisine ulaştı. Polis merkezindeki sorguları tamamlanan zanlılardan Mahmut E. savcılık talimatıyla serbest bırakılırken, adliyeye sevk edilen Recep E. tutuklanarak cezaevine konuldu.

#

05 Tem 2010 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber