CHP'li Kocabaş'tan yeni proje

CHP Gazipaşa Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Kocabaş, Hacı Musa Çayının denize döküldüğü yerde yaşanan tıkanıklığa önlem alınmasını istedi. Kocabaş, bölgede hayata geçirmeyi hedeflediği projeleri de anlatarak “Güzel günler yakın” dedi

CHP Gazipaşa Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Kocabaş, aday gösterildiği ve seçildiği takdirde,  Hacımusa Çayı etrafında doğal ve tarihi yapıya uygun biçimde Olimpos Kadir'in Ağaç Evleri tatil köyü projesini Gazipaşa'da da hayata geçireceklerini belirtti. CHP'li Kocabaş, konuyla ilgili Facebook'ta yaptığı paylaşımda şunları söyledi: " İlçemiz Gazipaşa Havaalanı açıldığı ve yat limanı bitmek üzere olduğu için Gazipaşa’mız turizmle tanışmak durumunda olduğu gerçeğini artık hepimiz biliyoruz. Bu nedenle ilçemizin sağlıklı gelişimini sağlamak durumundayız. Turizm gelişiminden kendi halkımızın, esnafımızın  hak ettiği payı almasını sağlayan bir düzenlemeyi ve yönetim anlayışını yaşama geçirmek durumundayız. Hacımusa Çayı etrafında doğal ve tarihi yapıya uygun bir biçimde Olimpos Kadir'in Ağaç Evleri tatil köyü projesi gibi bir projeyi bu bölgede yaşama geçireceğiz. Bu proje sayesinde, bu bölgede yerli ve yabancı genç turistleri Gazipaşa’mıza çekeceğiz. Doğal yaşama uygun ağaçtan konaklama üniteleri, ağaç ip asma köprüler, anfi tiyatro, disco, cafe, pastane, restarant, hediyelik eşya, butik dükkanları, berber, kasap, manav, balıkçı lokantaları ve taze balık satış vb. satış ünitelerinin de yer alacağı bu bölgede Gazipaşa esnafımıza ve gençlerimize, bu işyerleri yap-işlet-devret modeliyle tahsis edilecektir..Otantik Osmanlı Çarşısı, Selinus Koru ve Kahyalar plajında otellere yakın bölgede de yapılarak, esnafımızın otellere gelen turistlerden nasibini almasını sağlayan bir düzenlemeyi ve yönetim anlayışını yaşama geçirmek için kararlıyız. Böylece hem yeni işyerleri kazanacak, hem de halkımız yeni rekreasyon alanları kullanma imkanı bulacaktır. Avrupai tarzda modern ama otantik-doğal bir turizm kentini, Gazipaşa insanin çıkarlarını gözeten bir anlayışla hep birlikte gerçekleştireceğimiz günler yakın” dedi.

09 Ara 2013 - 10:08 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber