Bu şenlik kaçmaz

Gevne Yaylası Şenliği 6-7 Temmuz'da yapılacak

İSHAKLI

Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği'nin organize ettiği Gevne Yayla Şenliği, 6-7 Temmuz tarihleri arasında Konya'nın Hadim İlçesi'ndeki Baş Yayla’da yapılacak. Şenliğin ilk gününde folklor ve halk oyunları ekipleri sahne alacak. Yerel bir sanatçı, vatandaşlara da konser verecek. Şenliğin ikinci gününde Gürcistan Halk Dansları ve Off Road'çuların gösterileri de nefesleri kesecek.

‘ŞENLİĞE DAVETLİSİNİZ’

Gürcistan Halk Dansları ekibi, yüz boyama, çuval ve yumurta taşıma yarışı ile halat çekme yarışı gibi etkinliklerin yapılacağı şenliğin renkli geçeceğini söyleyen Dernek Başkanı Feyzullah Karadağ, "Galatasaray ve Fenerbahçe forması da açık arttırma usulüyle satılacak. Konuklara kavurma, pilav ikramında bulunacağız. 2013 Gevne Yayla Ağalığı için seçim de yapacağız. Tüm halkımız şenliğimize davetlidir" dedi.

04 Tem 2013 - 23:48 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber