Başsavcı Yeldan uğurlandı

Alanya Cumhuriyet Başsavcısı iken Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Ali Yeldan ve eşi ağır ceza hakimi Didem Yeldan Alanya'dan ayrıldı

- Akın BAYCAN
ALİ ve Didem Yeldan için Alanya Adliyesi önünde veda töreni düzenlendi. Törene Kaymakam Hulusi Doğan, Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, Adalet Komisyonu Başkanı Süleyman Demirel, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, adliye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ali ve Didem Yeldan, kendisini uğurlamak için adliye önünde toplanan vatandaşlar ve personelle vedalaşırken duygusal anlar yaşandı. Bazı adliye personeli ile vatandaşların ağladıkları görüldü. Yaklaşık yarım saat süreyle kendisini uğurlamaya gelenlerle vedalaşan Ali Yeldan'a Başsavcı Vekili Oğuz Karabuğa, personel adına çiçek verdi. Kendisine gösterilen ilgi karşısında duygulandığı görülen Yeldan, kendi kullandığı otomobiliyle ve polis eskortları eşliğinde Alanya'dan ayrıldı. Son bir haftadır Alanya'da veda turlarını sürdüren Yeldan, yaptığı açıklamada, Alanya halkının kendisine gösterdiği ilgiye teşekkür etti. Yaklaşık 7 yıl görev yaptığı Alanya'da, belki de kimseye nasip olmayacak bir ilgi ve sevgi gördüğünü anlatan Yeldan, ilçede bulunduğu sürede çok önemli işler yaptıklarını, özellikle organize suç örgütleriyle mücadelede büyük başarı kazandıklarını söyledi. Bir savcının en önemli gücünün halktan aldığı destek olduğunu belirten Yeldan, Alanya'da elde edilen başarılarda Alanya halkının çok önemli katkısı bulunduğunu, halktan aldıkları bilgi, güç ve destekle önemli işleri gerçekleştirdiklerini bildirdi. Alanya Adliyesi ve cezaevinde gerçekleştirilen çalışmalar ve yapılandırmaların da ilçeye önemli katkılar sağladığının da altını çizen Yeldan, Alanya halkının Türk adaletine her zaman güvenmesini ve görev yapan yargı mensuplarına destek olmaya devam etmelerini istedi.

#

03 Ara 2010 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber