Balayı bitti

Antalya'da yaz tatili sırasında boğulmaktan kurtardığı Özbekistan vatandaşı hemşire Dilber Nezamova ile evlenen Antalya Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oyuncusu Ramazan Uçar, balayının ardından takımıyla ilk antrenmana çıktı

ANTREMAN sonrası hafta sonu Balıkesir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile oynayacakları maç için yola çıkan Uçar, düğünden sonra ilk kez eşiyle ayrı kalacaklarını söyledi. Doğuştan belden aşağısı felç olan ve bacakları tutmayan, çocuk yaşta başladığı spor ile kariyerine yön veren Uçar, eşinin sevgisinin kendisine daha çok güç verdiğini kaydetti.

21 Şub 2014 - 23:34 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber