ASMEK kurslarına 15 bin kişi katıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları'nda (ASMEK) dördüncü ara dönem kayıtları başladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları'nda (ASMEK) dördüncü ara dönem kayıtları başladı.
Büyükşehir Belediyesi'nin, işsiz vatandaşların meslek sahibi olmalarını sağlamak, kadınları sosyal yaşama kazandırmak ve vatandaşların hobi edinmelerini sağlamak amacıyla açtığı ASMEK kursları ilgi görüyor.
ASMEK 2012- 2013 eğitim-öğretim yılının 3 ara kurs döneminde toplam 87 branşta, 564 kurs açıldı. Bu kurslarda 15 bin kursiyere eğitim verildi. Sektörlerin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak sürekli yeni kurslar açan Antalya Büyükşehir Belediyesi, bu kursları başarı ile bitiren kursiyerlerin sektörde istihdam edilmesini de sağladı.
ASMEK Kurs Merkezlerinin son dönem kurs kayıtları da başladı. Ağırlıklı olarak bilgisayar teknolojileri üzerine açılan kursların kayıtları 24 Şubat'ta son bulacak. Toplamda 24 branşta 120 kursun açılacağı 4. dönem ASMEK kursları 11 Mart'ta başlayacak. Ücretsiz olan kurslardan faydalanmak isteyenler ASMEK kurs merkezlerine başvurabilecek. Ayrıca ''www.asmek.org.tr'' adresinden detaylı bilgi alabilecek.

#

18 Şub 2013 - 15:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber