Arıtmalarda sıkıntı yok

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ, Atıksu Arıtma Daire Başkanı Ramazan Akın ve Kanalizasyon Daire Başkanı Necdet Erol, Konaklı'da incelemede bulundu

KONAKLI

Mahallesi merkez ve sahilindeki kanalizasyon ve drenaj hatlarında incelemede bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ, Atıksu Arıtma Daire Başkanı Ramazan Akın ve Kanalizasyon Daire Başkanı Necdet Erol, sorun yaşanan yerleri tespit etti ve yapılması için talimat verdi. Ayrıca bölgedeki esnaf ve otel işletmeciler de uyarıldı. Arıtma ve Kanalizasyon Daire Başkanları'nın talimatıyla Alanya ve mahallelerinde denetim ve incelemelerin devam edeceği bildirildi.

05 Eyl 2014 - 04:24 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber