Antalya'da apartman dairesi küle döndü

Bir evde çıkan yangında evin bir bölümü kullanılmaz hale geldi. Yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

YANGIN ,Kumluca Bağlık Mahallesi Gödene Caddesi Özel İdare Sokak'ta bulunan Çetin Apartmanı üçüncü katında Salih Cesur'a (62) ait dairede çıktı. Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında bir oda tamamen kullanılamaz hale geldi. Yangın esnasında evde kimsenin bulunmaması olası can kaybı ve yaralanmayı önlerken, yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Ev sahibi Salih Cesur, yangın esnasında evde kimsenin bulunmadığını belirterek, "Eşim evde değildi, ben de minibüsümle servise çıkmıştım. Nasıl olduğunu ben de anlamadım. Evimizin bir odası tamamen yandı. Diğer odalar da dumandan etkilendi. Canımıza gelmesin" dedi. 
Yangınla ilgili soruşturma devam ediyor.

23 Nis 2017 - 15:39 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber