Antalya rakı ve votka fabrikası satıldı

Antalya Güçbirliği Holding A.Ş. bünyesinde rakı ve votka üretimi yapan Antalya Alkollü İçecek fabrikası, 120 milyon TL'ye satıldı

ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası, Antalya Ticaret Borsası, Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği ile birlikte 132 işadamının ortaklığında 1998 yılında kurulan Antalya Güçbirliği Holding A.Ş. bünyesinde 2009'da kurulan Antalya Alkollü İçecek Üretim San. ve Tic. A.Ş. tesisleri satıldı.

Antalya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) 2'nci etapta farklı markalar ve tatlarda rakı ve votka üretiminin yapıldığı Antalya Alkollü İçecek tesislerinin satışına ilişkin holding genel kurulu geçen yılın Mart ayında satış kararı aldı. 16 Nisan Çarşamba günü toplanan genel kurul, tesislerin Tanzer Şahinyılmaz ve İsmail Karaman ortaklığına 120 milyon TL karşılığı satışına karar verdi.

Antalya Alkollü İçecek Üretim San. ve Tic. A.Ş., Antalya OSB 2'nci etapta 62 bin 200 metrekare alanda, toplam 18 bin metrekare üzerine kuruldu. Fabrikanın, yaş ve kuru üzümden yılda 3 milyon litre suma alkolü, 5 milyon litre rakı, 3 milyon litre de votka üretimi kapasitesi bulunuyor.

17 Nis 2014 - 17:39 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber