Antalya Film Festivali Direktörlüğü'nden ayrıldı

Uluslararası Antalya Film Festivali Direktörü Elif Dağdeviren, görevinden ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurdu.

SON üç yıldır Uluslararası AntalyaFilm Festivali Direktörü olarak görev yapan, bu süreçte Cem Yılmaz'ın başrolünde oynadığı, Yükel Aksu'nun yönettiği İftarlık Gazoz filminin yapımcılığını üstlenen Elif Dağdeviren, kurduğu Cinema of Turkey platformu ile Moskova ve İspanya'da Türkiye Sineması Dünya Akademik buluşmalarını düzenledi.

Elif Dağdeviren, toplantılar ve yeni işbirlikleri için gittiği Cannes Film Festivali'nde Antalya Film Festivali Direktörlüğü'nden istifa ettiğini açıkladı. Dağdeviren, ayrılık nedeni olarak yapımına başladığı 2 film ve danışmanı olduğu projeleri gösterdi.

Açıklamasını sosyal medya üzerinden duyuran Dağdeviren, "Bir tanesi halen devam eden, diğeri İstanbul'a döndüğüm zaman başlayacak iki tane büyük bütçeli film ve diğer projeler nedeniyle arzu ettiğim vakti ayıramayacağım için Uluslararası Antalya Film Festivali Direktörlüğü görevimden ayrılmış bulunuyorum. Bununla birlikte, her zaman bir sinema şehri olarak gördüğüm Antalya'da, gerek film festivali gerek sanatla ilgili bütün etkinlikleri fahri olarak desteklemeyi sürdüreceğim" ifadelerini paylaştı.

19 May 2017 - 16:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber